Idea Remontit Oy

Täyden palvelun remonttiliike | Helsinki, Espoo, Vantaa. 

Idea Remontit Oy on 9 vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut täyden palvelun remonttiliike. Toteutamme laadukkaita remonttikokonaisuuksia hyviksi todetuin menetelmin, uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita apuna käyttäen. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, taloyhtiöt sekä vakuutusyhtiöt. 

Kaikki remontit tehdään tarvittaessa kokonaistoimituksena, mukaan lukien LVIS-työt. Oli kyseessä koko huoneiston kattava kokonais remontti tai märkätiloihin sijoittuva remontti, meiltä saat kaiken tarvitsemasi, suunnittelusta loppusiivoukseen. 


Meiltä saat todellista isältä pojalle -laatua

Hyvin tehty remontti on yrityksellemme kunnia-asia. Kaikki remontit suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan henkilökuntamme toimesta ripeästi, sovitussa aikataulussa.

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, virheetön työnjälki ja kestävällä tavalla rakennettu kokonaisuus. Suurin osa uusista toimeksiannoistamme tuleekin tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta.

Vesieristystöissä kaikilla asentajillamme on VTT:n myöntämä henkilökohtainen vesieristyssertifikaatti. Käyttämämme materiaalit ovat VTT:n tutkimia ja hyväksi havaitsemia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »