Idea Remontit Oy on Menestyjä yritys

Ota yhteyttä!

Yrityksellemme on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti


Me Menestyjä-yritykset kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä-yritysten joukkoon pääsee vuosittain vain noin 6% suomalaisista osakeyhtiöistä.

 

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin.

 

Menestyjä-yritykset poimitaan tilinpäätöstiedoista.

Alma Talent Oy analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Kultakin osa-alueelta yritys pisteytetään omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen toimialan muihin yrityksiin.

 

Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

 

Menestyjä 2023-luokitus perustuu tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2022/06- 2023/05

 

 

__________________________________________________

 

 

"Idea Remontit Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoity menestyjä yritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. 

 

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimi alansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2023-luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2022/06- 2023/05

 

Helsingissä 18.4.2023

Juha-Petri Loimovuori

Alma Talent

Toimitusjohtaja
Kauppalehti"