Sisustussuunnittelu palvelut.

Meiltä saat myös sisustussuunnittelupalvelut:

Suunnittelumme perusta on luoda lisä arvoa asiakkaamme huoneistolle enemmän kuin remonttikulut ovat. Mahdollisuuksia nostaa huoneiston arvoa on monia.
Esimerkiksi vanhoissa asuinhuoneistoissa on löydettävissä lähes poikkeuksetta useita neliöitä käyttämätöntä hukkatilaa. Tämän lisäksi kun toiminnot/ kalusteet järjestetään uudestaan järkevämmin, saadaan lisää asuintilaa. Muun muassa vanhat kivirakenteiset komerot syövät paljon asuin neliöitä, löytyypä välillä seinän takaa täysin käyttämätön tyhjä tila. Myös kattorakenteissa on paljon hyödyntämätöntä tilaa. Usein huoneiston omistajat ovat arvelleet vuosikymmenien aikana että koska tuossa on katto, tai seinä, takana on varmasti tekniikkaa jonka takia seinä tai katto on rakennettu, ja näin ollen hukkatila ei olisi käytettävissä, monesti näin ei ole. Huolellisesti tehdyllä sisustussuunnitelmalla hukkatila saadaan käyttöön.

Tärkein ja paras taitomme on tieto jo suunnitellessa mitä mikäkin maksaa, suunnittelemme suoria linjoja, koko suunnitteluprosessin ajan ottaen huomioon mikä tulee edullisimmaksi toteuttaa, kuitenkaan laadusta tinkimättä. Tämä on mahdollista vain jos itse suunnittelija on rakennusalan tekninen osaaja, jolla on pitkä työkokemus työmaan johtamisesta. 

Pelkällä pintojen maalaamisella asunnolla on lähes mahdotonta tehdä voittoa. Jos ajattelee huoneistoa sijoitusmielessä, tarvitaan isompi muutos. Tavanomainen projektimme on että tehdään opiskelija-boxista vaativammalle asukkaalle kaupunkihuoneisto, sisältäen laatu-asunnon toiminnot, keittiö kaikkine toimintoineen astianpesukonetta sekä kylpyhuoneen pesutornia unohtamatta. Tämä kaikki on mahdollista hyvällä suunnittelulla, pieneenkin asuntoon, mukavuudesta tinkimättä.

Taloyhtiöt yleensä vaativat remonttilupaa varten suunnitelmien teon, että väliseinät saadaan purettua asianmukaisesti, olemassa oleva lvis ja muu tekniikka huomioiden. Remontoinnin ammattilaisena osaamme ottaa jo suunnitelmaa tehdessä taloyhtiön vaatimukset huomioon. 

Remontin meiltä tilaaville asiakkaille suunnittelu on maksutonta. Suunnittelu tehdään asiakkaan ehdoilla, ja suunnitelmat hiotaan tunteja laskematta niin hyväksi että suunnitelma on mieleinen ja vastaa asiakkaamme tarpeita.
Tavoitteemme on että suunnitelma menee läpi taloyhtiön luvalla, ja ettei kallista sekä aikaa vievää varsinaista kaupungin rakennuslupaa tarvittaisi. Päätös luvan laajuudesta tehdään isännöitsijän/ taloyhtiön hallituksen toimesta. Kun suunnitelma tehdään riittävät hyvin, remontti voidaan toteuttaa isännöitsijän/ taloyhtiön luvalla lähes poikkeuksetta. Kaikki toiminta tehdään olemassa olevien lakien ja määräysten mukaan.

Asiakkaidemme saama tuotto asuinhuoneistoissa on ollut 8-18% välillä, meidän suunnittelemana ja toteuttamana. Tuotossa on jo otettu huomioon asunnon osto ja myyntikustannukset/ kiinteistövälittäjän palkkiot.

Ota yhteyttä ja lähde kanssamme kasvavaan asiakas-joukkoon tekemään tuottoa!

Pyydä tarjous sisustussuunnittelusta »