Sisustussuunnittelu palvelut.

Tilaa sisustussuunnitelmat tekniseltä asiantuntijalta:

Teemme remonttien ohella myös remontointiin liittyviä suunnitelmia.
Vanhoissa asuin on löydettävissä lähes poikkeuksetta useita neliöitä käyttämätöntä hukkatilaa. Tämän lisäksi kun toiminnot asetetaan oikeisiin paikkoihin, saadaan lisää asuintilaa, sekä tilan tuntua. Huoneiston arvo nousee huomattavasti enemmän, verrattuna perinteiseen pintaremonttiin. 

Asiakkaidemme kertoman mukaan tuotto on ollut jopa 10-20% ns viivan alle (asunnon ostohinta+ remonttikustannukset = tuotto).

Pelkällä pintojen uusimisella asunnolla on lähes mahdotonta tehdä voittoa. Jos ajattelee huoneistoa sijoitusmielessä, tarvitaan isompi käyttötarpeen muutos. Tavanomainen projektimme on että tehdään opiskelijaboxista vaativammalle asukkaalle kaupunkihuoneisto, sisältäen ison asunnon toiminnot, keittiön kaikkine laitteineen, sekä kylpyhuone pesutorneineen. Tämä kaikki on mahdollista hyvällä suunnittelulla, pieneenkin asuntoon, mukavuudesta tinkimättä.

Muun muassa vanhat kivirakenteiset komerot syövät paljon asuin neliöitä, löytyypä välillä seinän takaa täysin käyttämätön tyhjä tila. Myös kattorakenteissa on paljon hyödyntämätöntä tilaa. Yleensä huoneiston omistajat ovat arvelleet vuosikymmenien aikana että koska tuossa on katto, tai seinä, takana on varmasti tekniikkaa jonka takia seinä tai katto on rakennettu, yleensä näin ei ole. Huolellisesti tehdyllä sisustussuunnitelmalla hukkatila saadaan käyttöön.

Taloyhtiöt yleensä vaativat remonttilupaa varten suunnitelmien teon, että väliseinät saadaan purettua asianmukaisesti, olemassa oleva lvis ja muu tekniikka huomoiden. Remontoinnin ammattilaisena osaamme ottaa jo suunnitelmaa tehdessä huoneiston lvis- ja kantavat rakenteet huomioon, perinteistä sisustussuunnittelijaa paremmin, hukkasuunnitelmia ei näin ollen tule. Sisustussuunnitteluhintamme tulee näin ollen kokonaisuutena huomattavasti edullisemmaksi.

Tavoitteemme on että suunnitelma menee läpi taloyhtiön luvalla, ja ettei kallista sekä aikaa vievää varsinaista kaupungin rakennuslupaa tarvittaisi. Päätös luvan laajuudesta tehdään isännöitsijän/ taloyhtiön hallituksen toimesta. Kun suunnitelma tehdään riittävät hyvin, remontti voidaan toteuttaa taloyhtiön luvalla lähes poikkeuksetta.

Ota yhteyttä ja lähde kanssamme tekemään tulosta!

Pyydä tarjous remontti-, sisustussuunnittelusta »