Terassirakentamista toiveidesi mukaan

Yhteystiedot

Olemme terassirakentamisen kokeneita ammattilaisia. Teemme erilaisia terasseja toiveidesi mukaan avaimet käteen -palveluna. Sinun siis tarvitsee vain kertoa meille, minkälaisesta terassista haaveilet – me toteutamme sen ammattilaisen varmalla otteella.

 

Palveluihimme kuuluu myös muun muassa huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit sekä tilasuunnittelu. Meiltä saat aina joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua.

Toimimme terassirakentamisen hankkeissa pääurakoitsijana. Terassirakentaminen alkaa aina kartoituskäynnillä kohteessa. Näin pystymme suunnittelemaan ja aikatauluttamaan eri työvaiheet huolella sekä tekemään hinta-arvion, johon vaikuttaa muun muassa terassin pinta-ala sekä käytettävät materiaalit. Teemme niin pienet kuin isotkin terassit perusteellisesti. Rakennamme vahvat pohjat ja perustukset, jotta terassista tulee kestävä ja pitkäikäinen.

 

Meiltä saat terassit erilaisiin kiinteistötyyppeihin, kuten

  • Kerrostaloon
  • Omakotitaloon 
  • Rivitaloon

 

Rakennamme terasseihin myös turvallisuutta lisäävät kaiteet ja muut yksityiskohdat mieltymystesi mukaan. Materiaalivalinnat teemme yhdessä kanssasi. Suosittelemme mielellämme korkealaatuisia materiaaleja, jotta terassit säilyvät hyväkuntoisina Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa mahdollisimman pitkään.

Teknisen taituruuden lisäksi meillä on myös visuaalista silmää tehdä terasseista tyylikkäitä ja kauniita. Hyvin tehty terassi lisää asumismukavuutta ja nostaa kiinteistösi arvoa. Kerromme mielellämme lisää terassirakentamisesta!

Ota yhteyttä tästä