Meille töihin? Katso avoimet työpaikkamme! 

Haussa työpaikka? Idea Remontit Oy   rekrytoi lisää osaavia sisäremontoinnin ammattilaisia joukkoonsa.

Työskentelet osana mukavaa remonttitiimiämme ja pääset toteuttamaan laadukkaita ratkaisuja sisäremontoinnin parissa. Annamme mielellämme lisätietoa yrityksestämme ja siitä, millaisia mahdollisuuksia yrityksemme tarjoaa.

Avoimet työpaikat

 • Kirjanpitäjä
  Haemme taitavaa ja lahjakasta kirjanpitäjää tekemään taloushallinnon / kirjanpidon ylläpitoa. Netvisor osaaminen katsotaan eduksi.

 • Assistentti

  Haemme taitavaa ja lahjakasta assistenttia.

  Työtehtäviin kuuluu yrityksen johdon ja vastaavan työnjohtajan tehtävissä avustaminen.

  Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

 • Sähkö-asentaja
  Haemme lahjakasta ja taitavaa sähkö-asentajaa kodin kunnostustöihin. Omaat työkokemusta remontti sähköistyksistä, ja tiimi työskentely on sinun juttusi. 

 • Keittiö-asentaja
  Haemme taitavaa keittiö-asentajaa täydentämään kasvavaa tiimiämme. Toimit osana koko asunnon remontointia, vastaten keittiö ja kaluste asennuksista. 

 • Laatoittaja 
  Haemme kylpyhuoneasennuksiin laatoittajaa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Kohteet pää asiassa isompia koti kylpylöitä. 

 • Sisustus-timpuri. 
  Haemme isompiin huoneistoremontteihin osaajaa, jolta onnistuu maalaustyöt, parketin asennus, listoitukset, keittiöasennukset jne. Työssä menestyy, kun osaa tehdä useampaa kuin yhtä eri osa alueen remonttityötä. 

 • Remonttimyyjä.
  Haemme remonttimyyjää energiseen ja kasvavaan yhtiöömme. Toimit asiantuntijoidemme kanssa, muodostaen yhdessä energisen ja motivoituneen tiimin. Koska tuotteemme on 100% laadukas ja hyvä, meillä myynti on helppoa.

 

Katso avoimet työpaikkamme työmarkkinatori.fi

 

 

Lähetä meille työhakemus tästä!

Oheisella lomakkeella voit hakea meille avoinna oleviin työtehtäviin. 

* Pakolliset kentät

No file selected